Erbjudanden från partners

Här hittar du erbjudanden från några av våra partners som du kan ta del av!

AM System

Maximer värde och minimera tråkigt. Det är vad AM System vill skapa med sin digitala plattform för ledningssystem. Här får kunderna en samlad plats för hela sitt ledningssystem. Enkelt att använda och intuitivt för användarna.

Här visualiserar ni era processer, skapar och samlar er styrande dokumentation och bygger kraftfulla ärendeflöden som får jobbet gjort. Kort sagt en samlad plats för styrning, samarbete och systematik. Och mindre tråk.

Arctic Business

Arctic Business är Sveriges nordligaste Tech-inkubator, med koppling till LTU, och hjälper entreprenörer utveckla extraordinära idéer till internationella skalbara företag. Genom att utveckla bolagens affärer, hitta finansiering och bygga team ökar vi attraktivitet, kompetens och välstånd i norra Sverige med framgångsrika tillväxt- och exportbolag. Vår vision är att skapa Sveriges mest attraktiva plats för entreprenörer, innovativa startups och investerare! mindre tråk.

Electrolux home

På Electrolux Home i Skellefteå hittar du allt som rör kök, vitvaror, dammsugare och hushållsmaskiner Vi har även vår egen köks- och förvaringsserie JKE Nordic Kitchen Design.

Vi erbjuder dig köksplanering där vi tillsammans ser över dina möjligheter och ritar på ditt kök, helt kostnadsfritt. Välkommen in till oss i Skellefteå för att prata med våra experter!

Medlefors

Marserbjudande, från 850 kr.

Njut av en härlig och avslappnande hotellvistelse under helgerna i mars. Starta dagen med en lång promenad kring hälsans stig i vårvintersolen, ta en fika på stan eller så kan du bara mysa på hotellet i vår relaxavdelning och äta något gott i restaurangen. Avrunda kvällen med att mysa ner och somna gott i våra nyrenoverade superiorrum.

I vårt marserbjudanden ingår allt du behöver för att komma ner i varv.

Skebo

Söker du ledig lägenhet? Kolla Skebos lediga lägenheter här:

Skellefteå Science City

Skellefteå Science City förmedlar upp till 100 000 sek till företag som vill utvecklas! Ditt företag har möjlighet att ta del av innovationscheckar som bekostar extern kompetens och leder till validerade affärsmöjligheter, ökad konkurrenskraft och stärkt hantering av era immateriella tillgångar. De förmedlas inom tre olika områden upp till 100 000 SEK. 

Summertime

Skellefteå Summertime Music & Life Festival erbjuder Winter Bird-pris på biljett före den 31/3 kl. 18.00

Wood Hotel

Bo på The Wood Hotell i samband med Alvar till rabatterat pris.